Warszawa Spot S/RS Sobota 27.07.2013 godz. 18 Stadion Narodo
Ano... załapałem się na pierwszą falę uchodźców i wylądowałem w DEbuba pisze:To Ciebie juz nie ma wsrod nas ?![]()
Ty lepiej weź szykuj te swoje pruszkowskie cztery litery bo Dziadek jakiegoś GieTełeRa kupił i chyba trzeba go odwiedzić zanim go rozbijeRRyb pisze:To tak może zasięgając niedalekiej historii i przerabiając słynny tekst "pieprze turków kocham pruszków" powiesz: pieprze niemcy kocham wawke ? i wrócisz do nas zwariowanych wariatów Ty zwariowany wariacie
Złośliwiec.luk448 pisze:Dajta spokoj.FOSS nie chce sie przyznac ze sprzedal Audi i teraz smiga Dacia Logan.![]()
A tak wogóle to Logan to chyba twoja ulubiona zabawka, aż na spoty nie chciałeś przyjeżdżać....
ja musiałem wrócić do korzeni polskiej motoryzacji i przesiadłem się na Lanosa
O pa, następny złośliwiec. Ledwie człowiek kraj opuścił a już jakieś podśmiechujki sobie robiąSurveyor pisze:No w reklamie mówią, że teraz ma zajebiste wyposażenie i że FOSS dostał podwyżkę, skoro go stać na takie auto![]()
To tak apropos tego kto czym jeździ: http://www.cda.pl/video/205134e9?wersja=720p
No pięknie, widzę że się działo.RSK pisze:tak było tak było
kolejna impreza uświetniona wspaniałymi efektami świetlnymi ... tylko dlaczego znowu ten niebieski kolor ???
Feraraki, Lexusy.... i srebrne Kijanki.... i "dawać wszyscy dokumenty".... no ja pitolę, co za klimat
I może mają ci jeszcze MMS'a wysłać?buba pisze:Ja napisze po amerykansku 22-AGENCJA![]()
--------
Aaaa skoro się tak rozpisałem to dodam jeszcze mały OT...
Mały Jasio kąpie się z mamą i nagle pyta:
- Mamo, a co tam masz między nogami?
- ... a taką szczoteczkę - odpowiada mama
- eee... tata to ma taką na kiju i nawet widziałem jak ciocia Krysia myła nią zęby
FOSS motorsport ... pl/de
Łoo dobrze, że nie spotkaliśmy tego kretyna jak tam byliśmy bo by mi tylko ciśnienie podskoczyło. A tak było spoko aczkolwiek szkoda, że pały od razu wpadły.
www.zeszwajcarii.pl - sprowadzamy auta ze szwajcarskich ubezpieczalni.