Prosze o ocene logow 3, 20, 112, 118
-
grzesiek1985
-
grzesiek1985
Grzesiek cenzura... jak mam sie nie unosic ? lambdy masz ok , jakbys mial zjebane mialbys blad i nie oscylowalyby, wszystko sprawdziles ? kiego chrzanisz glupoty : to ile masz kompresji , a skoro wszystko jest ok to czemu cos nie dziala ?
dajesz do wgladu logi z osiagow a problemem dla Ciebie sa wolne : to daj logi z jebanych wolnych obrotow :)
moze masz chujowe poduszki pod silnikiem i wibruje.
Stary nie odbierz mnie ze Cie atakuje czy cos ale szukasz naprawde dziury w calym. niektorzy chcieli by miec tylko takie problemy z autem ;)
dajesz do wgladu logi z osiagow a problemem dla Ciebie sa wolne : to daj logi z jebanych wolnych obrotow :)
moze masz chujowe poduszki pod silnikiem i wibruje.
Stary nie odbierz mnie ze Cie atakuje czy cos ale szukasz naprawde dziury w calym. niektorzy chcieli by miec tylko takie problemy z autem ;)

-
grzesiek1985
Ja u siebie wymieniłem cewki na nówki sztuki, świece też nówki, poduszki wczoraj wymienione na nówki, podciśnienia szczelne a i tak trochę trzęsie na jałowym. Są to minimalne drgania ale są. Może ktoś powie czy da radę sprawdzić wtryski na kompie czy są ok, żebym i to mógł jeszcze sprawdzić?
Sprawdzanie szczelności układu podciśnienia (PW)